9/11/2012

Hudební stage

CO NA NÁS I VÁS ČEKÁ NA HUDEBNÍM STAGI?

KATZENZUNGEN - Z prostého aktu alkoloupeže se v březnu 2010 vylízlo souznějící trio geniálních mladých hudebníků, kteří měli společné tři věci: rock, gay a flow. Hned v červnu se v Oseku u Rokycan konala první veřejná ochutnávka. Načaté balení světového turné však bylo záhy zabaleno úchylem bubeníka do takřka ročního exilu. Přes takto dlouhé odloučení se však umělci prolízali zpět na výsluní. Koncerty osvědčená původní receptura je nyní k ochutnání tady, vole!



JUMPING JELLYFISH - Na bicí nástroje nám to mydlí muž s moravskou krví jménem Radim a na basu to diktuje (počkat jak se ten kluk jmenuje) jo myslim Jindra. :-) Kromě jedné písně máme naprosto a úplně nový repertoár, protože přeci nebudeme hrát 20 let ty samý songy jako Olympijští Olympíci. Budeme se těšit na vaše hlasivky..

ČERT VÍ - Kapela Čert ví, vznikla v roce 2002 jako reakce na rozpad legendárního tělesa fTAHU (nikdy nehrálo, členové se ani nesešli). První koncert v létě 2004 ve složení GooN a Skalda před početným obecenstvem (5 lidí), byl opravdu vydařený. Po příchodu bubeníka Moliho v dubnu 2005 a zpěvačky Zuzky (objevena v restauraci Knihomol v HK) v září 2005, začíná být kapela kapelou a uskutečňuje první "normálnější" koncerty. Rok 2006 je ve znamení dalších koncertů a hledání nového basáka (Mečoune byl jsi nejlepší), což je nakonec vyřešeno pořízením basy do kapely a improvizací stávajících členů. V polovině roku 2008 odchází Zuzka a hned poté GooN, takže kapela zažívá malou obrodu, aby se na uvolněný post basáka dostal Michal „Syd“ Bedrna. Kapela konečně začíná hrát hudbu, kterou chtěla hrát již od založení.



ŽIŽKOVSKÝ DEZERT >>>



CÍLENÁ NEJISTOTA - polk-funk, pokud chcete... pokud nechcete, tak folk-punk...  Na Ábru jsme začínali. Vlastně proto Aber fest stvořen byl. Ale i když už je pátej ročník, pořád jsme špatní, ale zase o chlup lepší než loni.


Jiří Hvězdoň Pohodář - Písničkářská identita našeho Jirky z Cílenky. Splnil si sen - zahrál si v Kafe na půl cesty, mj. na akci Barevné pozření a pravidelně hraje na večerech CN. Svůj první koncert odehrál loni na Aberu. Podívejte se na záznam z PallMallNight




RicPic - RicPicáci jsou recesistické halfpunkové duo moderní doby, kteří svými písněmi boří základní představy o světě. Vládnou hudební improvizaci a před vašima očima podle vašeho přání dokáží složit epický příběh, lovesong i punkovou odrhovačku. Jsou součástí tělesa Cílená nejistota a zkusili si už i improvizovaný muzikál, hrát opilí na Slamníku i písně acapella... Dokáží (téměř) vše!


mužský sbor Vagyny Dy Praga (stupid-songs)

Originální hudební těleso VDP hraje jednoduchý, až primitivní rock, který obohacuje o další žánry (punk, funky, hip hop, pop, metal) v kombinaci s bizarními texty a velkým koncertním nasazením. Pravidelně vystupuje na alternativních stageích velkých hudebních festivalů (např. Mighty Sounds,Sázavafest).
Na svém kontě má jedno garážově nahrané cd s příznačným názvem "Vagyny majkoule" a jeden živák. Jako hudební sekce divadelního spolku ZTRACENÁ EXISTENCE pořádá tato vykutálená pražská partička zábavní hudební programy v rámci pražské klubové scény (např. Matrix, Vagon, Modrá Vopice) i vlastní hudební festival (Vagyny Summerday fest).
Kapelu VDP tvoří šest více či méně amuzikálních sboristů a postupně rozšiřují se počet instrumentalistů. Původně jediného kytaristu Regenta a bubeníka Parmazána Barakeše nyní doplnil basák Kozák a druhá kytara LoPaty.

video + audio odkazy:
Na hlavě číro (parodie na Orliky) - http://www.youtube.com/watch?v=Dkz88Cqf3AA
sestřih z festivalu Majáles - http://www.youtube.com/watch?v=Tv3srKoh2MA


2 komentáře:

Spalicek řekl(a)...

Zdravicko. Shanim kontakt na jednu moc sympatickou brunetku, Jeli jsme spolu busem kolem pul desaty z hlubocepsky. Nakonec jsme si zamavali...
spalicek@voila.fr

Spalicek řekl(a)...

Jo a Vagyny byli fakt libovy at napisu aspon neco k tematu :-)