2/01/2009

Vzpomínka na první ročník - fotky a videa

Memories of Aber Sometimes

Z deníku chlapce, který utekl:

První ročník Aber Festu se koná především z iniciativy Svazu mladých kola-lo-kových magnátů, kteří poprosili naší malou skupinku, jež nikdy kola-lo-kou rozhodně neopovrhovala, aby uspořádala tento svátek hudby, divadla a tance. Dlouho jsme nevěděli, jestli ten nesnadný úkol přijmout, ale nakonec Šaman skupiny prohlásil to slavné: "Jdeme do toho!" a my jsme se vskutku pustili do té nelehké práce, která zahrnovala setkání s několika předními českými kapelami, které si o nás jen otřeli podrážky svých bot, aby jsme se nakonec rozhodli lovit ve vodách uměleckého undergroundu. Jistě chápete, jaký to byl pro naše vesměs komerční myšlení nelehký úkol - ponořit se do svrabu pražských stok a vylovit z nich umělce, kteří na Aber Sometimes Festu nakonec vystoupí.
Nakonec však nemůžeme litovat jediného našeho kroku, který mnohdy znamenal ponoření do bahna a to až po kotníky! Nemůžeme litovat pátrání, protože jsme nalezli opravdové skvosty, které první ročník festivalu zajisté okoření těmi nejrůznějšími subžánrovými přísadami.

Aber Sometimes Fest je především o spojení divadla a hudby, hudby a divadla. Je o nadšení mladých lidí a o touze. O touze něco nového začít.

Důležité!
I když se to možná podle názvu nezdá, nejsme palestinská svatba! Prosím tedy, aby nikdo nenosil po kapsách staré ruské pušky, protože do vzduchu se střílet nebude!

>>> Fotky z prvního ASF <<<

Videa!
Improshow

Musica ad Tabulam 1
Musica ad Tabulam 2
Musica ad Tabulam 3

Jiří Hvězdoň Pohodář


Závěrečné překvapení - ohňostroj
Fireshow

Pr.D.A. - 3+1 maso (1)
Pr.D.A. - 3+1 maso (2)
Pr.D.A. - 3+1 maso (3)
Pr.D.A. - 3+1 maso (4)

Kouzelnické vystoupení

RIc PIc - písnička Típni to!

RIc PIc - písnička Červotoč

Vagyny dy Praga - Voco komu co?!

Šokir Muminoff - absurdní poesie

4 komentáře:

K. řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.
K. řekl(a)...

Velice pekne fotky. Musim rict, ze se nam vsem festival velice libil. Nejvic na nas zapusobila atmosfera a pohoda se kterou cela akce probehla. Prejeme hodne uspechu a mnohokrat dekujeme za pozvani.

Za skupinu X, Chobot

Majda řekl(a)...

Fotky jsou super, některý komentáře i docela vtipný!;) A fest byl úžasnej!!!!

veruna. řekl(a)...

V tom plakátku máte chybu - špatně napsanou tu webovku.